Аналітик Олексій Копитько попереджає про можливе збільшення обстрілів українських міст у найближчі два місяці. Цей період співпадає з передвиборчою кампанією в США, що може вплинути на міжнародну підтримку України. Копитько зазначає, що обіцянки західних лідерів можуть залишитися на рівні політичних заяв до початку листопада.

Це стосується не тільки США, а й країн ЄС і НАТО, які можуть зосередитися на своїх політичних пріоритетах. Важливі лише конкретні факти у вигляді матеріальної підтримки, а не символічні жести. Це означає, що допомога Україні може затриматися, ускладнюючи ситуацію на фронті.

Ліквідація пожежі, скріншот: YouTube
Ліквідація пожежі, скріншот: YouTube

Адміністрація США прагне уникнути ескалації напередодні виборів, тому допомога Україні подається консервативно. Є ризик, що деякі рішення Конгресу не будуть реалізовані. Обсяги допомоги на 2025 рік розглядатимуться після виборів, тому стабільна підтримка очікується не раніше весни.

Кремль може спробувати вплинути на вибори в США через різні акції, які можуть бути як миротворчими, так і загострювати конфлікти. Це може бути спробою вплинути на одного з кандидатів для отримання підтримки в майбутньому.

Популярні новини зараз
Комуналка б'є по кишенях: за що можуть забрати квартиру у боржників Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Пожежа,дим, фото з вільних джерел
Пожежа,дим, фото з вільних джерел

В Україні зростає кількість обстрілів у містах, таких як Харків, Суми, Полтава, Львів та Кривий Ріг. Однак українська армія демонструє високу стійкість, і навіть при погіршенні ситуації в окремих районах загальна оборона залишається сильною.

Головна небезпека — втрата морального духу серед цивільних. Якщо українці здадуться, а армія втратить підтримку, це може мати серйозні наслідки. Копитько закликає бути стійкими і не давати ворогу шанс на перемогу, бо він сподівається на нашу слабкість.

Задимлення над містом, скріншот: YouTube
Задимлення над містом, скріншот: YouTube

У найближчі два місяці важливо бути готовими до труднощів, продовжувати інформувати міжнародну спільноту про злочини Росії та зберігати єдність, що може зірвати плани Кремля.

Нагадаємо, відсидітись вже не вийде: кого позбавили відстрочки – вже чекають в ТЦК

Раніше ми писали про те, що Україну накриє хвиля розлучень: психологи пророкують масову травму

Також наш портал інформував, астролог пояснив, коли може закінчитися війна: важкі часи ще попереду