У "Київтеплоенерго" звернулися до всіх побутових споживачів гарячої води із важливим нагадуванням. Що потрібно зробити, щоб не платити зайві гроші, йдеться на офіційній сторінці комунального підприємства у соціальній мережі Facebook.

Українцям нагадали, що з 5 по 30 вересня здійснюватиметься прийом показників квартирних лічильників. Це необхідно зробити кожному споживачеві, навіть тим, хто тимчасово не користується водою або хто має бойлер. У разі передаються постійні дані.

Лічильники, фото: Знай.ua
Лічильники, фото: Знай.ua

"Київтеплоенерго розпочинає прийом показань квартирних лічильників гарячої води. Передавати їх можна з 5-го числа та протягом усього місяця", - нагадали споживачам.

Споживачі, які проігнорують процедуру або запізняться з передачею показників, ризикують переплатити за послуги, оскільки постачальник використовує для розрахунку платіжки середні дані про споживання за попередні місяці.

Популярні новини зараз
Зима буде без світла: тривожний прогноз ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Платіжки. Фото: скрін youtube
Платіжки. Фото: скрін youtube

Як передавати показники:

  • особистий кабінет на сайті Центру комунального сервісу;
  • особистий кабінет на сайті Київтеплоенерго;
  • мобільний додаток "Комуналка";
  • Телефон кол-центру: (044) 247-40-40;
  • безкоштовна телефонна лінія: 0800404407 (з мобільного);
  • ящики передачі свідчень у сервісних центрах ЦКС.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, тариф не змінили, але заплатити доведеться більше: "Київводоканал" попередив клієнтів.

Також наш портал інформував, розбіжності у розрахунках, заборгованість чи переплата: як уникнути казусів у комунальних платіжках.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, оплачувати рахунки та передавати показники по-новому: комунальники попередили про зміни.