Для всіх наших шановних читачів, які стежать за суспільно-політичною обстановкою, є дуже скандальна новина. Справа в тому, що постійні скандали з "покупками" за державні гроші викликає у громадськості особливі почуття, а також привертає багато уваги.

От і цього разу так сталося, що чиновники з Полтавської області, а точніше з Пришибської сільради (Кременчуцький район) вирішили за гроші держави зробити собі "гарне життя". Чиновники купують собі "яблучні" смартфони за десятки тисяч гривень.

Про це стало відомо завдяки інформації на порталі державних закупівель Prozorro.

Чиновники замовили собі iPhone 15, скріншот:
Чиновники замовили собі iPhone 15, скріншот:

З даних, які були опубліковані в мережі, можна зробити висновок - чиновники замовили собі 15 ряд ліній Apple. Виходить, що 2 телефони коштуватимуть державі 45 тисяч гривень за кожен, а також ще два телефони, проте вже "Піксель" по 42 тисячі гривень кожен. Загальна сума дорівнює 178 тисячам національної валюти.

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Зима буде без світла: тривожний прогноз Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

До речі, варто заявити, що така покупка проводиться незадовго до презентації вже 16-ти айфонів. Це звичайно ж нікого не виправдовує, але в соціальних мережах люди пишуть, що ці цінники - низ ринку.

Чиновники замовили собі iPhone 15, скріншот:
Чиновники замовили собі iPhone 15, скріншот:

А ще люди дуже незадоволені такою несправедливістю, коли під час війни деякі захисники навіть не мають сучасних смартфонів. І ось ці чиновники точно не керуватимуть цими телефонами бойовими дронами. Ось це і показує реальне ставлення деяких можновладців до звичайних людей.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" роздмухує корупційні скандали: хоче заплатити юристу 26 млн.

Раніше повідомлялося, що українців змушували переплачувати: де штучно підвищили тариф на світло.

Також, великі міста України впроваджують системи оповіщення населення.