Пресслужба Київської міської державної адміністрації (КМДА) оголосила, що з 23 вересня набирають чинності нові спеціальні перепустки, які будуть діяти під час комендантської години. Це рішення спрямоване на покращення контролю і забезпечення безпеки в умовах обмежень.

Щоб отримати нову перепустку, жителі Києва повинні подати заявку до Центрального управління Військової служби правопорядку або до органу, де вони отримували перепустки раніше. Важливо зазначити в заявці, що перепустка потрібна для переміщення під час комендантської години.

Як у Києві розпочався режим спецпропусків. Фото: скріншот " Сегодня"
Як у Києві розпочався режим спецпропусків. Фото: скріншот " Сегодня"

Після отримання нової перепустки стару необхідно повернути в орган, який її видав. Це допоможе підтримувати актуальність інформації і забезпечити правильний облік всіх перепусток.

Керівники організацій, які видають перепустки, несуть відповідальність за їх облік, видачу, збереження та правильне використання. Окрім цього, в Київському метрополітені тривають важливі відновлювальні роботи між станціями "Либідська" і "Деміївська".

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Пункт пропуску, скріншот: YouTube
Пункт пропуску, скріншот: YouTube

Проводяться роботи з ущільнення ґрунту і засипки котловану. Благоустрій території також перебуває на завершальному етапі. Роботи здійснюються цілодобово, щоб якомога швидше відновити рух поїздів і забезпечити безперебійну роботу метрополітену.

Нагадаємо, точно допоможе збільшити пенсію: людям назвали гарантований шлях

Раніше ми писали про те, що рахунки заморожені: як швидко отримати доступ до грошей

Крім того, Знай.ua повідомляв, ВЛК будуть працювати цілодобово: мобілізація значно прискориться