Побутовим споживачам води нагадали про важливу процедуру, яку краще не відкладати на останній день. Що потрібно зробити кожному, розповіли на facebook-сторінці Комунального концерну "Центр комунального сервісу".

Мешканці Києва, у яких будинки встановлені лічильники води, мають своєчасно передати показники, щоб отримати правильні рахунки за послуги.

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

Споживачам нагадали, що прийом показників проводиться з 5-го числа до останнього дня поточного місяця. При цьому закликали щомісяця передавати постійні показники, якщо вода тимчасово не використовується.

"До уваги споживачів, які не користуються послугами (наприклад, встановлено бойлер або тимчасово не проживають у квартирі) – необхідно щоразу передавати показання квартирних лічильників, навіть якщо вони незмінні", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Курс долара кине у розпач: вже затвердили Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів
Показати ще

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

Комунальники рекомендують не відкладати процедуру останніми днями, адже зазвичай у цей період перевантажені телефонні лінії та електронні сервіси через великий наплив охочих передати дані.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, тариф не змінили, але заплатити доведеться більше: "Київводоканал" попередив клієнтів.

Також наш портал інформував, розбіжності у розрахунках, заборгованість чи переплата: як уникнути казусів у комунальних платіжках.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, скільки грошей забере опалювальний сезон: що буде з тарифами на газ, тепло та гарячу воду.