Новий навчальний рік 2024-2025 розпочався, і школярі вже активно занурилися в навчання. Проте багатьох батьків і учнів цікавить головне питання: коли ж будуть канікули цього року і як довго вони триватимуть?

Осінні канікули — перший довгоочікуваний відпочинок після початку навчання. Вони заплановані з 28 жовтня по 3 листопада. Це ідеальний час для відновлення сил, адже осінь часто приносить свої корективи у самопочуття дітей. Зміна погоди та напружене навчання можуть виснажувати, тому тиждень відпочинку посеред навчального процесу є необхідним для перезавантаження.

Осінні канікули, фото з відкритих джерел
Осінні канікули, фото з відкритих джерел

Зимові канікули, як завжди, найдовші і найбажаніші, адже це час новорічних свят і Різдва. Цього року діти відпочиватимуть з 30 грудня по 12 січня. Це прекрасна можливість не лише відсвяткувати зимові свята, але й насолодитися часом з родиною та відпочити після активного першого семестру.

Зимові канікули, фото nv.ua
Зимові канікули, фото nv.ua

Популярні новини зараз
Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки
Показати ще

Весняні канікули дадуть учням можливість відновити сили перед останнім етапом навчального року. Вони триватимуть з 24 по 30 березня, що дозволить школярам трохи перепочити перед фінішною прямою.

І, звісно, літні канікули, на які чекають усі. Вони стартують 30 травня і триватимуть аж до 31 серпня. Це найтриваліший період відпочинку, час для подорожей, таборів, активного дозвілля і просто відпочинку на природі.

Нагадаємо, зарплати вчителів можуть підвищити: на що розраховувати

Раніше ми розповідали, що в Індії дітей вчать красти у спеціальних "школах": батьки платять по $3 тис. за курс та пишаються успіхами

Також, українцям виплатять гроші до Дня знань: на оформлення дають два місяці