Компанія "Укрпошта" не лише доставляє пенсію та здійснює достаку відправлень. Через каси поштового оператора можна оплатити й комуналку або оплатити інші рахунки.

Але за деякі перекази з'являється чимала комісія. На офіційній сторінці "Укрпошти" повідомили про приємний бонус для українців, які сплачують рахунки на пошті карткою Mastercard. Тепер на комісію буде нарахована знижка, яка дасть змогу зекономити.

Черга на "Укрпошті", скріншот: YouTube
Черга на "Укрпошті", скріншот: YouTube

Для цього потрібно виконати декілька простих умов:

1) Сплатити комунальні або інші рахунки у відділенні карткою Mastercard

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

2) Картка має бути активною

В компанії зазначили, що пропозиція буде діяти до 31 грудня 2023 року або до закінчення бонусної програми. Про зміну термінів дії знижки в "Укрпошті" пообіцяли попередити.

Раніше в компанії "Нафтогаз" повідомляли про знижку на оплату газу через "Укрпошту". А тепер українці можуть оплачувати всі комунальні платежі та сплачувати меншу на 30% комісію.

"Укрпошта", скріншот: YouTube
"Укрпошта", скріншот: YouTube

Але в коментарях не всі користувачі оцінили пропозицію. Українка розповідає, що в банку черги значно менші, а комісії за розрахунки мінімальні або й зовсім відсутні.

"Але ж ні , 20 осіб стоїть , щоб комуналку заплатити в одній черзі з тими , хто відправляє і отримує листи/посилки" обурюється українка

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, без довгих черг та зайвих нервів: українцям пояснили як виконати просту процедуру онлайн

Раніше портал Знай інформував, треба повідомляти: як українці можуть втратити пенсію навіть не здогадуючись

Також наш портал повідомляв, 3000 гривень на людину: українцям виплатять нову допомогу, на що можна витратити