Користувач "Сенс Банку", Денис Скрипник, зіткнувся з несподіваною проблемою при знятті готівки з банківської картки. Замовивши валюту для зняття коштів, Денис отримав усю суму в касі без жодних попереджень про можливий овердрафт.

Однак після успішного отримання коштів він виявив несподіваний мінус на своєму банківському рахунку. Виявилося, що банк без попередження здійснив списання комісії за операцію, відображаючи його як кредит за дебетовою карткою.

Висловлюючи своє невдоволення ситуацією, Денис наголосив, що комісія має бути включена до доступної суми на карті, а не сприйматися як кредит.

Коментар до Сенс Банку / фото: скріншот Мінфін
Коментар до Сенс Банку / фото: скріншот Мінфін

Оператор банку роз'яснив, що несанкціонована заборгованість може з'явитися після списання комісій чи розблокування суми за кілька робочих днів. Це явище, хоч і може викликати паніку, не спричиняє нарахування відсотків за боргом на дебетову карту, що робить його менш критичним.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Коментар до Сенс Банку / фото: скріншот Мінфін
Коментар до Сенс Банку / фото: скріншот Мінфін

Згідно з тарифами карток White, Black, Graphite та Caméléon, передбачена можливість безкоштовних знять у касі банку двічі на місяць, при цьому кожне наступне зняття обкладається комісією у розмірі 3%, мінімум 25 грн. Проте, зняття депозитних коштів після закінчення договору не обкладається комісією, навіть якщо кількість таких знять сягає п'яти на місяць.

Оператор банку підтвердив, що комісія була списана некоректно у цьому випадку, оскільки Денис знімав саме депозитні кошти. Було ініційовано запит на повернення коштів, яке було виконано протягом одного робочого дня.

Також наш портал інформував, оновлення в банківських тарифах: що чекає на власників карток "Ощадбанку" з 1 грудня

Раніше ми писали про те,"загадкові "подарунки": як колишній директор ресторану Тищенка отримав майно на $1 млн

Як повідомляв Знай.ua, доведеться зупинитися: в Україні копи почнуть жорстко штрафувати за "легке" порушення