Цинізм українських чиновників часом аж надто зашкалює. Радник керівника Офісу президента України Сергій Лещенко нещодавно заявив про те, що треба активніше мобілізувати молодь, бо її "забагато у клубах і спортзалах", а сам досить часто розважається за пультом діджея.

Про це розповів харківський журналіст та волонтер Павло Федосенко у своєму Telegram-каналі.

Він опублікував 2 відео із Лещенко, які викликають десонанс та хейт в головах українців.

Сергій Лещенко. Фото Instagram
Сергій Лещенко. Фото Instagram

На кадрах першого відео чиновник стоїть за діджейським пультом у нічному клубі і розважає молодих хлопців та дівчат. На другому відео Лещенко в прямому ефірі телефмарафону заявляє про те, що юних хлопців треба відправляти на фронт замість 54-річних бійців.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Військові кажуть, ми були на лікуванні в Києві, Харкові - повні спортклуби 25-річних амбалів, які могли б замінити нас 54-річних штурмовиків, тож я зара спитаю чому так відбувається?" - говорить Лещенко.

Сергій Лещенко. Фото Instagram
Сергій Лещенко. Фото Instagram

Дуже дивно чути такі речі від чиновника, який у розпал кривавої війни танцює у нічному клубі, в той час як наші хлопці в холодних окопах боронять нашу країну.

Сергій Лещенко. Фото Instagram
Сергій Лещенко. Фото Instagram

"Мобілізація потрібна. Й демобілізація. Але поки представники влади будуть підіймати подібні теми в паузах між рейвами та тусами - буде тільки хейт", - пише журналіст.

Нагадаємо, донати на виїзд чоловіка з України:українка просить гроші, щоб перевезти обранця до Португалії