Польські перевізники від 6 листопада блокують пропускні пункти на кордоні з Україною. Як ця ситуація вплинула на пропозицію відомої мережі будівельних матеріалів "Епіцентр" та мережу прожуктових супермаркетів "АТБ" розповіло видання "New Voice".

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Представники Епіцентру повідомили, що отримують імпортні товари через польські порти у Гданську та Гдині.

Звичайно блокування польських перевізників вплинуло на асортимент товарів, але не дуже помітно, через те, що частка імпорту з Польщі в супермаркетах невелика.

У компанії пояснили, що у своїй діяльності виділяють більш значну роль українським виробникам та розвивають власне виробництво.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

У пресслужбі популярної мережі супермаркетів "АТБ" повідомили про те, що через заблоковані пункти пропуску доставляють товари з країн Балтії, Німеччини, Голландії, Бельгії, частка яких в асортименті є досить вагомою.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

На полицях мережі багато польської молочної продукції, заморожених овочів і фруктів, макаронних виробів, напоїв і алкогольної продукції, мийних та косметичних засобів, тож у найближчий час на свіженькі европейські смаколики очікувато не варто.

Нагадаємо, морозилки не вистачить:українські супермаркети оновили ціни на свинину, сало, курятину та яловичину

Як повідомляв "Знай.uа", корпові знижки та оселедцеві сюрпризи: в Україні оновили ціни на улюблені морепродукти

Знай.uа писав, Україні загрожує дефіцит продуктів та зростання цін на них – чого очікувати найближчими місяцями