Російські окупаційні війська не припиняють щоденних обстрілів Донеччини. 26 листопада під час чергової атаки на Торецьк було пошкоджено двоповерховий житловий будинок.

З-під його завалів рятувальники отримали пораненого чоловіка, а у підвалі виявили не розірвану 500 кілограмову авіабомбу.

Авіабомба, що не розірвалася, фото: Facebook
Авіабомба, що не розірвалася, фото: Facebook

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, російські літаки атакували Торецька в обід. Частково зруйнований будинок впав, придушивши під уламками місцевого жителя.

"За допомогою шанцевого інструменту рятувальники деблокували чоловіка із-під завалів, надали першу долікарську допомогу та транспортували його до медичного закладу м. Костянтинівка", – повідомляє ДСНС.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Під час огляду зруйнованого будинку у підвалі було виявлено 500-кілограмову авіабомбу, яка дивом не спрацювала під час удару. Мешканців терміново евакуювали, а боєприпаси знешкодили піротехніки.

В останні місяці кількість авіанальотів на Донбас суттєво зросла.

Авіабомба, що не розірвалася, фото: Facebook
Авіабомба, що не розірвалася, фото: Facebook

За свідченням депутата та військового Сергія Хланя, якщо раніше росіяни скидали 1-2 авіабомби на добу, то тепер їхня кількість може досягати 100 штук. Загарбники ціляться за позиціями українських військ, намагаючись знищити захоплені ними плацдарми.

Нагадаємо, воїни ЗСУ потрапили в оточення і 60 годин боролися за життя - вибрався лише один

Як повідомляв "Знай.uа", підвішували за ноги, били струмом і ґвалтували жінок: парамедик шокував подробицями перебування в полоні

Знай.ua писав, воїн ЗСУ, який повторив танець "Уенсдей", загинув під Харковом, так і не ставши актором