Відома канадська модель Лінда Євангеліста нещодавно зізналася, що її зовсім не цікавлять романтичні стосунки та побачення.

"Я більше не хочу спати з кимось. Я не бажаю чути, як хтось поряд дихає, - розповіла 58-річна Лінда в інтерв'ю виданню The Sunday Times. Більш детально, без підписки, про це написали в The People.

Лінда Євангеліста, фото People
Лінда Євангеліста, фото People

За її словами, востаннє вона ходила на побачення у 2016 році, коли робила пластичну операцію, що змінила її зовнішність. До цього Лінда була одружена з відомим модельним агентом Жеральдом Марі. Вони одружилися 1987 року, коли дівчині було 22, а чоловікові 37. Через 6 років пара розлучилася.

У нещодавньому документальному фільмі Лінда зізналася, що зазнавала фізичного насильства з боку чоловіка. Крім того, Марі неодноразово звинувачували у зґвалтуваннях та навіть розбещенні неповнолітніх. Втім, тоді модель не наважилася говорити про це публічно через страх.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Крім того, Лінда двічі перенесла рак молочної залози і радикально вилучила обидві груди для порятунку власного життя. Зараз хвороба подолана, і модель щаслива, що може насолоджуватися щодня.

Лінда Євангеліста, фото: Instagram
Лінда Євангеліста, фото: Instagram

"Мені байдуже зовнішній вигляд, головне - позбутися хвороби. Я не помру від раку”, - зазначає Лінда.

Отже, після всього пережитого зірка каже, що готова жити тільки для себе і не планує будувати стосунки з кимось. Їй цілком комфортно наодинці у компанії улюблених собак.

Нагадаємо, чоловік із найбільшим статевим органомне може знайти роботу: "Кожен раз, коли запрошують..."

Як повідомляв "Знай.uа", "теорія апельсинової шкірки" з TikTok розвела десятки пар: у чому її суть

Знай.ua писав, футболіст закінчив кар'єру в АПЛ, пішов у фільми для дорослих і несподівано помер: йому було всього 34 роки