Українцям видадуть допомогу, яка допоможе пройти зиму та можливі відключення електроенергії. Подробиці розповіли у благодійному фонді "Спільна справа".

Благодійний фонд надає одноразову допомогу внутрішньо переміщеним багатодітним сім'ям, які мешкають у Харкові.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Так, сім'ї з трьома та більше дітьми, які переїхали з тимчасово окупованих територій, територій, що знаходяться у сірій зоні та деокупованих територій, можуть отримати безкоштовні повербанки. Взимку можливе відключення електроенергії, тому пристрій може стати незамінним помічником, щоб освітити приміщення або зарядити гаджети.

При цьому фонд виставив обов'язкову умову - отримати допомогу можуть сім'ї, які протягом останніх трьох місяців виїхали.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Як отримати допомогу

Заповнити онлайн-форму можна за цим посиланням. Після обробки заявки із сім'єю зв'яжеться волонтер та повідомить час та адресу видачі допомоги.

При отриманні гуманітарної допомоги обов'язково необхідно мати при собі документ, що засвідчує особу, а також ІПН, довідку переселенця, а також свідоцтва про народження дітей.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, безкоштовні ліки для дітей та дорослих: українцям пропонують нову гуманітарну допомогу.

Також наш портал інформував, повербанки, ковдри та інші корисні штуки: українцям видають набори на зиму, хто може отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, почалася реєстрація на гуманітарну допомогу: хто з українців може безкоштовно отримати продукти.