Останнім часом навколо очікуваного рімейку гри Silent Hill 2 панує багато плутанини та невизначеності.

Гравці почали турбуватися, що розробку проекту згорнули, адже довгий час не було жодних оновлень. Тому розробники зі студії Bloober Team та видавництво Konami вирішили внести ясність у цю ситуацію офіційними заявами.

Silent Hill 2, скріншот: Steam
Silent Hill 2, скріншот: Steam

Слід визнати, що маркетингова стратегія Konami щодо бренду Silent Hill виглядає принаймні дивно. Більше року тому було анонсовано одразу кілька нових ігор у цій всесвітньо відомій хорор-франшизі. Проте з того часу компанія фактично не ділилася жодною конкретною інформацією щодо стану справ.

І ось нарешті сьогодні представники Konami зламали мовчання, зробивши заяву для японського порталу Denfaminicogamer. Її зміст виявився досить лаконічним і фактично зводився до того, що гравці мають що чекати.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Як тільки ми представимо багато нової інформації про гру, ви відразу зрозумієте, що цього варто очікувати", - йдеться в коментарі прес-служби Konami.

І це практично все, що стало відомо зараз. Жодних конкретних деталей, хоча до цього часу в мережі вже з'явилися сторінки з попереднім замовленням гри в різних магазинах. Але нових скріншотів чи gameplay-відео гравці досі не бачили.

Silent Hill 2, скріншот: Steam
Silent Hill 2, скріншот: Steam

Навряд чи варто очікувати будь-яких анонсів до кінця 2023 року. Адже наймасштабніший ігровий захід – шоу The Game Awards – Konami традиційно ігнорує через неприязні стосунки з його організаторами.

Отже, фанатам Kultової японської хоррор-франшизи залишається тільки чекати і сподіватися, що технологія йде за планом і незабаром ми побачимо ігровий процес нової Silent Hill 2. А поки що доводиться задовольнятися розпливчастими обіцянками видавця.

Нагадаємо, продовження сімейної історії та платний Едді: озвучено системні вимоги Tekken 8

Як повідомляв "Знай.uа", новий одяг, гра на гітарі та "бойня" з усіма: що ще порадує геймерів ремайстер The Last of Us Part II

Знай.uа писав, навіть у Minecraft такого немає: українські розробники анонсували гру-медитацію "Back to Hearth"