Події, пов'язані з отруєнням дружини керівника Головного управління розвідки України, Маріанни Буданової, викликали хвилю обурення та тривоги у суспільстві. Інформацію про те, що жінку отруїли важкими металами, повідомили джерела у розвідці.

Про це вперше повідомив портал "Бабель".

Слідство свідчить про цілеспрямовану спробу отруєння, і це вплив сприймається як можлива спроба вбивства. За словами співрозмовника у Головному управлінні розвідки, дружині Буданова діагностували поразку важкими металами. Незважаючи на тяжкий стан, наразі жінці проводять курс лікування, а подальше відновлення контролюють лікарі.

Кирило Буданов зі своєю дружиною / фото: відкриті джерела
Кирило Буданов зі своєю дружиною / фото: відкриті джерела

Інсинуації про походження замаху не залишилися поза увагою. Кирило Буданов, керівник ГУР МО України, відреагував на події.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Уся світова громадськість уже знає цей почерк. Тільки одна країна у світі здійснює подібні терористичні акти. Очевидно й те, що не Маріанна Буданова була основною метою замаху", — заявив Кирило Буданов.

За даними розвідки, такі важкі метали, виявлені в організмі Маріанни Буданової, не пов'язані з побутовим використанням чи військовими цілями, що вказує на цілеспрямовану атаку.

"Ці речовини ніяк не використовуються в побуті та військовій справі. Їхня наявність може вказувати на цілеспрямовану спробу отруєння конкретної людини”, — зазначили у розвідці.

Кирило Буданов. Фото скріншот з Youtube
Кирило Буданов. Фото скріншот з Youtube

Крім того, джерела також уточнили, що Кирила Буданова теж робили замах до і після повномасштабного вторгнення. Ці інциденти підкреслюють серйозність ситуації та викликають хвилювання у суспільстві та серед спецслужб.

Наразі ведеться розслідування, спрямоване на виявлення обставин, пов'язаних із спробою вбивства дружини начальника ГУР МО України, та на пошук відповідальних за цей інцидент.

Це викликає занепокоєння і вимагає невідкладних заходів щодо забезпечення безпеки не лише членів сім'ї високопосадовців, а й суспільства загалом.

Нагадаємо, Ольга Сумська рятувалась від обстрілу в під'їзді: "Українці до всього пристосувалися"

Раніше ми писали про те, що Анастасія Приходько накинулася на Фаріон через наїзд на військових: "Несе грішне..."