Відомий український дизайнер та модельєр Андре Тан ділиться із своєю аудиторією не тільки стильними порадами, а й життєвими історіями. Так, митець згадав про те, як багато років тому запросив до України американську селебріті Періс Хілтон.

Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram.

Андре Тан. Фото Instagram
Андре Тан. Фото Instagram

Дизайнер зізнається про те, що тоді візит такої зіркової гості ледь не закінчився нервовим зривом. Періс постійно вередувала та змушувала Андре постійно стресувати.

Йому довелося шити сукню зірці за одну ніч. Окрім того, Хілтон на вечірці перебрала із алкоголем і Андре довелося власноруч виправляти ганебну ситуацію.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Андре Тан. Фото Instagram
Андре Тан. Фото Instagram

"Періс не подобалося все — візажист, перукар. Ми не могли знайти їй туфлі 42 розміру. І її сукню я створив за одну ніч. До цього передбачалося, що вона вийде на подіум у білих штанах і жилетці, однак після примірки зірка не захотіла одягати наряд, який оголював живіт. Прийшлося терміново вигадувати новий образ. Та ще нічка була...Коли згадую, так мороз по шкірі. Потім вона закатила гучну вечірку, де, звичайно ж, перебрала. А мені розгрібати...Я не знаю, як я залишився з волоссям тоді", — зізнається модельєр.

Андре додав, що ця історія трапились із ним "немов у іншому житті" та натякнув ймовірно на те, що його змінила війна, як і всіх українців.

Нагадаємо, час оновити гардероб: як обрати актуальний светр на зиму.

Раніше повідомлялося, "Просто зник, заблокувавши у всіх соцмережах": близький друг Андре Тан кинув його на кругленьку суму.

Також, універсальна "база" на осінь від Андре Тана: шість речей, які варто додати до свого гардеробу.