Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков вирішив не залишатися осторонь, і одного разу висловився про відключення електроенергії по всій країні.

Проте, зачіпають його найбільше вітчизняні підприємці.

Андрій Бєдняков. Фото Instagram
Андрій Бєдняков. Фото Instagram

Stories були опубліковані на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік висловлюється на актуальні та нагальні теми.

Чоловік зазначив, що через ситуацію в країні він почав більш ретельно розбиратися одразу у двох речах, і він ніколи б не подумав, що таке станеться.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Ніколи не думав, що я так чітко розуміюся на словах "генератори" та "муд*ки" - каже Андрій Бєдняков.

При цьому таке обзивництво за його словами можна використовувати не лише стосовно росіян, через які це відбувається, а й наших місцевих підприємців.

Андрій Бєдняков, фото: Instagram
Андрій Бєдняков, фото: Instagram

"Муда**ми" можуть бути не тільки ті, через кого я почав розбиратися в "генераторах", але і ті, хто їх продає - продовжує телеведучий.

Очевидно, чоловікові попався не зовсім сумлінний продавець. Вся причина в тому, що через відсутність електроенергії практично в усіх сферах країни, попит на генератори значно збільшився. Відповідно, піднялися й середні ціни на них.

Андрій Бедняков, фото: Instagram
Андрій Бедняков, фото: Instagram

Варто зазначити, що нещодавно чоловік став батьком вдруге. Його дружина Анастасія Коротка народжувала у США, а сам чоловік залишився боронити Україну.

Нагадаємо, що сім'я Андрія Бєднякова повернулася в Україну: "Тусували по борщу". Ведучий вперше потримав свого маленького сина на руках.

Раніше ми повідомляли зірка "Орел і Решка" Андрій Бєдняков залишився без квартири:"Там весь час були діти".

Так само стало відомо, що Андрій Бєдняков розповів про те, чи вцілів його будинок після обстрілів у Маріуполі.