Українська співачка та дружина Тараса Тополі Alyosha (Олена Кучер) зізналася про те, як відстань вплинула на їх відносини іх чоловіком. З початку повномасштбного вторгнення артистка разом із дітьми виїхала до Америки, а цього року, наприкінці літа повернулася додому.

Про це вона розповіла в інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці".

Alyosha. Фото: Instagram
Alyosha. Фото: Instagram

Олена разом з трьома дітьми майже 2 роки жила у своєї свекрухи в США. Тарас перший час після початку війни став до лав ЗСУ разом зі своїми хлопцями із гурту та був парамедиком на Харківському напрямку.

Трохи згодом артисти повернулися до творчості та збирали гроші для наших військових у Америці та США. Так парі вдавалося деякий час бачитись.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

ALYOSHA. Фото: скрін youtube
ALYOSHA. Фото: скрін youtube

Дівчина вперше зізналась про те, що відстань вони з Тарасом пережили доволі складно.

Олена розповідає, що тривалі стосунки на дві країни суттєво змінюють пари. Скоріше за все, їх відносини в шлюбі вже не такі, як були до початку повномасштабного вторгнення, адже Олена зізнається про те, що не поїхала б з України, якби знала як це вплине на неї з Тарасом.

Alyosha. Фото: скрін youtube
Alyosha. Фото: скрін youtube

"Я взагалі б не полетіла до тієї Америки. Якщо так глобально, чому точно ні, якби я знала заздалегідь, то, хто б там що не говорив, якщо є міцна сім'я - ані відстань, ані час нічого не зруйнують. Я можу сказати, що відстань і час впливають на стосунки, дуже сильно впливають", - розповіла Alyosha.

Нагадаємо, лідер "Антитіла" Тарас Тополя розповів про таємну розмову з Зеленським: "Дійсно все на межі"

Раніше ми писали про те, що Тараса Тополя зловили на ніжних поцілунках у перервах між боями: "Настрій – як і десять років тому"

Як повідомляв Знай.ua, Alyosha в образі милої відьмочки закликала всіма силами підтримувати захисників: "Контрнаступ з усіх фронтів"