Популярна українська блогерка Настя Скальницька (дівоче прізвище Талпа) повідомила про свою вагітність.

На своїй сторінці в Тік-Ток, жінка виклала зворушливе відео, де повідомила радісну новину своєму чоловіку - Богдану Скальницькому.

Настя та Богдан Скальницькі. Фото: скрін Інстаграм
Настя та Богдан Скальницькі. Фото: скрін Інстаграм

В салоні автомобіля вона вручає обранцю конверт, а коли той його відкрив, то побачив позитивний тест на вагітність. Сам чоловік був неабияк радий та ніжно пригорнув і поцілував дружину.

"Замовила подарунок для свого чоловіка. Я вагітна" розповідає блогерка

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Після цього Скальницька подзвонила до рідних та повідомила про те, що вони з чоловіком очікують дитину.

Скальницька розповіла, що не відразу повірила в цю новину. Адже в неї була затримка, але всі попередні тести на вагітність були негативними. Але один з тестів дав можливість повірити в прекрасну новину. Настя зізналася, що більше хотіла б хлопчика. Згодом про свою вагітність вона розповіла й доньці. Вона пояснила, що означають смуги на тесті і розповіла, що незабаром в неї з'явиться братик або сестричка.

Настя Скальницька (Талпа) з чоловіком та донькою. Фото: скрін Інстаграм
Настя Скальницька (Талпа) з чоловіком та донькою. Фото: скрін Інстаграм

Блогерка вже виховує доньку від першого шлюбу - Мілану. А зі своїм другим чоловіком Богданом Скальницьким пара одружилася в вересні цього року.

Настя Скальницька була учасницею популярного шоу "Пара на мільйон". Після цього вона стала відомим блогером та значно розширила кількість підписників.

@skalnytska.n

♬ оригінальний звук - Скальницька Настя

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Ганна Трінчер зізналася, що змушував її підписувати Волошин: "Якщо ми розлучатимемося..."

Раніше портал Знай інформував, "Диван витримав пожежу?": Тіна Кароль в екстремальній спідниці похизувалася апетитними формами

Також наш портал повідомляв, Артем Пивоваров скасував запланований у Дубліні концерт: "Чуємо вибухи!"