Кава - справжня "еліксир" бадьорості, з якого починають день багато українців. Наприкінці листопада напій, а також доповнення до нього коштуватимуть трохи дешевше. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

В Україні фіксується зниження середніх цін на розчинну каву, цукор та вершки. Наприкінці листопада популярні продукти обійдуться на пару гривень дешевше, ніж минулого місяця.

Супермаркет, скріншот: YouTube
Супермаркет, скріншот: YouTube

Кава

Кава "Nescafe Gold" у середньому продається по 374,52 гривні за 210-грамову упаковку. Для порівняння попередній цінник був на рівні 378,76 гривні. У супермаркетах вартість кави варіюється від 359,90 до 384,37 гривні залежно від торгової мережі.

Ціни на каву. Фото: скрін Мінфін
Ціни на каву. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Цукор

Деякі люди вважають за краще пити каву з цукром. Середній цінник на продукт знизився з 34,38 до 32,77 гривні за кілограм. Вартість цукру варіюється від 31,90 до 34,40 гривні в залежності від супермаркету.

Ціни на цукор. Фото: скрін Мінфін
Ціни на цукор. Фото: скрін Мінфін

Вершки

Кава із вершками обійдеться дешевше, оскільки вартість молочного продукту знизилася майже на 4 гривні – до 20,55 гривні за 200 мл.

Ціни на вершки. Фото: скрін Мінфін
Ціни на вершки. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, цінники не для слабонервних: оливки, зелений горошок та кукурудза перетворюються на делікатеси.

Також наш портал інформував, українців попередили про подорожчання найважливішого продукту: без нього на кухні не обійтися.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, морозилки не вистачить: українські супермаркети оновили ціни на свинину, сало, курятину та яловичину.