Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками по комуналці, є дуже важлива новина від компанії "Нафтогаз". Справа в тому, що тепер українці знатимуть офіційні джерела, які допоможуть повернути переплату за блакитне паливо.

Трапляється, що при оплаті за газ клієнти не вказують номер особового рахунку, помиляються у цифрах або вносять чужий рахунок.

Про це розповіли фахівці з компанії "Нафтогаз" у соціальній мережі Facebook.

Нафтогаз, скриншот: YouTube
Нафтогаз, скриншот: YouTube

Ситуацію можна виправити. В "Нафтогазі" заявили, що достатньо написати заяву в довільній формі на повернення переплати, зробити чітке фото чека з помилковою оплатою і передати їх одним із зручних для вас способів:

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

- у Facebook Messenger https://www.facebook.com/NaftogazGasSupply;

- на електронну пошту client@gas.ua;

- поштою за адресою: 25009, м. Кропивницький, одержувач ТОВ ДК "Нафтогаз України".

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Також варто розповісти, що тепер не потрібно чекати на паперовий рахунок або згадувати, куди він подівся. Платіжні документи для користувачів сервісу доступні понад 2,5 тис терміналів самообслуговування.

Рахунки можна роздрукувати після 10-го числа і одразу сплатити. Для клієнтів ЦК "Нафтогаз України" послуга безкоштовна. Щоб скористатися сервісом, необхідно ввести в пошук "Нафтогаз" та вибрати потрібну дію.

Нагадаємо, "Вганяють у боргову яму...": в "Нафтогазі" розповіли, що робити, якщо ніхто не хоче лагодити лічильник.

Раніше повідомлялося, "Не потрібно чекати": в "Нафтогазі" підказали, як вирішити популярну проблему.

Також, спочатку "приписали" борг, а потім почали надзвонювати: українка розповіла про методи терору "Нафтогазу".