ПриватБанк та Mastercard нагородять українців, які творять добро. Так, клієнти, які зроблять благодійну пожертву від 500 гривень і більше, зможуть отримати дуже цінні подарунки. Про це йдеться на сторінці фінустанови в соціальній мережі facebook.

До 25 грудня 2023 року українці можуть взяти участь у благодійному зборі "Свої діти", який був ініційований ПриватБанком та Громадською організацією "Мрія дітей України". Mastercard автоматично подвоїть кожен донат зроблений карткою Mastercard від ПриватБанку.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Кожен, хто зробить добру справу – стане учасником розіграшу цінних призів:

  • сертифікат на поїздку до зимових Карпат номіналом 40 000 грн;
  • універсальний сертифікат GiftMall номіналом 40000 грн;
  • ноутбук Xiaomi Redmi G R5/16/512/3050/W11

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Для участі в акції клієнтам "Привата" необхідно зареєструватися за цим посиланням. Після цього можна зробити донат через послуги банку - Приват24, банкомати або термінали, а також сайт dobro.privatbank.ua.

Мета збору – допомогти з позашкільною освітою дітям, які через війну залишилися без батьків. Кошти спрямують на оплату курсів, гуртків та інших занять.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк попередив українців про затримки з виплатами.

Також наш портал інформував, гроші списуються, а до одержувача не йдуть: клієнт ПриватБанку б'є на сполох.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Заморозив гроші на півроку": ПриватБанк залишив українця з порожніми кишенями через просту операцію.