Майже 30 мільйонів гривень виділили на виплати українцям у 13 областях. Хто і на яку суму може розраховувати, повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Українцям профінансували вересневі виплати за програмою "Прихисток". Від 450 гривень зможуть отримати громадяни, які безплатно надали житло внутрішньо переміщеним особам.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Наразі готується зарахування коштів для учасників програми у 13 областях. Для решти регіонів гроші обіцяють виділити найближчим часом.

"Ці кошти будуть перераховані власникам житла у 13 областях (Волинській, Вінницькій, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Херсонській, Чернігівській, Чернівецькій) та місті Києві", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Українці, фото: Знай.ua
Українці, фото: Знай.ua

Слід нагадати, що для українців, які надали житло ВПО, передбачені виплати у розмірі близько 450 гривень за одну розміщену людину. За зимові місяці виплачується близько 900 гривень за одного ВПО.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, готуйтеся отримати 5000 гривень: до 1 грудня українці можуть зареєструватися.

Також наш портал інформував, українські сім'ї можуть отримати десятки тисяч гривень на дитину: кому допоможуть.

Крім того, ми писали, деяким українцям виплатять по 50 тисяч гривень: хто може отримати гроші.