Мар'яна Безугла - народний депутат України від партії "Слуга народу", заступник голови Комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки.

Ця жінка за останні кілька тижнів зробила низку провокаційних заяв у соціальній мережі Facebook. І, як виявилось, вона не збирається зупинятися. Якщо раніше вона публічно підписала питання щодо необхідного введення "сухого закону" серед військового керівництва, то зараз жінка принципово "нападає" на Головнокомандувача Валерія Залужного.

Їй не сподобалася низка фотографій чоловіка з Даною Яровою.

"Ретроспектива зустрічей навела на думку, що генерал має час на даму, і генерал жодного разу не був в жодному ТЦК СП", - заявляє вона.

Мар'яна Безугла, скріншот: Facebook
Мар'яна Безугла, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Крім цього, вимальовується конфлікт Мар'яни Безуглої та зі спікером Повітряних сил України Юрієм Ігнатом. Він відписався від неї у Facebook у відповідь на дискредитацію Залужного. Після чого в нього поцікавилися, чому дрони досі списуються через Повітряні сили України, чи немає спрощеного механізму.

"Хтось колись це припинить?! Чи як?", - поцікавився Юрій Ігнат у відповідь на публічні нападки Безуглою на військових людей.

Мар'яна Безугла, скріншот: Facebook
Мар'яна Безугла, скріншот: Facebook

Нагадаємо, військовослужбовець просить звернути увагу на проблеми у ЗСУ після інтерв'ю Залужного: "Поки ви мрієте про літаки..."

Як повідомляв "Знай.uа", на одну бабусю - десять придатних чоловіків: у Раді пояснили розширення мобілізаційного переліку

Знай.uа писав, воїни ЗСУ потрапили в оточення і 60 годин боролися за життя - вибрався лише один