Деякі українці переплачують зайве за блакитне паливо і навіть не замислюються, що можуть заощаджувати. Про це змусив задуматися один зі споживачів у коментарях на facebook-сторінці компанії "Газмережі".

Українець звернув увагу, що при оплаті доставки газу деякі споживачі сплачують додаткові комісії. Ідеться про сплату рахунку через особистий кабінет.

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube
Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

"Сплата з особистого кабінету - сплачуєте зайву комісію! (більше 1%) Наприклад, а) доставка 417 грн + комісія 4.8 грн; б) доставка 10,90 - + комісія 2,12. Безумовно, абонент має право на вибір варіанту оплати", - писав українець.

Споживач порадив користуватися онлайн-сервісами популярних банків, які не беруть комісію за оплату комунальних платіжок.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

У компанії "Газмережі" підтвердили теорію клієнтка, але зазначили, що реєстрація в особистому кабінеті все ж таки може спростити життя споживачів.

"Але все ж рекомендуємо зареєструватись в нашому кабінеті та передавати показання газового лічильника з 1 по 5 число щомісяця. І ще там є інші важливі опції", - відповіли в компанії.

Оплата газу. Фото: скрін facebook.com/gazmerezh
Оплата газу. Фото: скрін facebook.com/gazmerezh

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, доставка блакитного палива: газовики пояснили, за якої умови українці можуть не платити.

Також наш портал інформував, газовики нагадали про важливі правила, які вбережуть життя: що потрібно зробити українцям.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Носять абияк, встромляють у паркани": українці обурені через платіжки, які "Нафтогаз" надсилає із запізненням.