Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які під час походу в магазин чи на ринок уважно стежать за змінами цінників на важливі продукти харчування, є одразу кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети оновили цінники на ковбасу, вершкове масло та твердий сир.

Варто відразу відзначити той факт, що в середині листопада лідером підвищення цінників виявилася варена ковбаса.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Вартість вареної ковбаси

Згідно з відкритою інформацією, станом на 16 листопада середня вартість вареної ковбаси Алан докторська порівняно з минулим місяцем зросла з 327,47 грн/кг до 329,88 грн/кг. Подорожчала і докторська Ашан з 280,90 грн/кг до 299,00 грн/кг.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Ціни на ковбасу, скріншот: Minfin
Ціни на ковбасу, скріншот: Minfin

Вартість вершкового масла

Сливочное масло торговой марки Селянське 72,5% подорожало с 67,60 грн до 70,74 грн за 200 грамм. Яготинское 73% прибавило в цене с 68,94 грн до 76,12 грн за 200 грамм.

Ціни на вершкове масло, скріншот: Minfin
Ціни на вершкове масло, скріншот: Minfin

Вартість твердого сиру

Додав у ціні і твердий сир Звени Гора голландський 45% із 404,53 грн/кг до 472,27 грн/кг. А ось Комо російський 50% подорожчав із 365,76 грн/кг до 375,32 грн/кг.

Ціни на твердий сир, скріншот: Minfin
Ціни на твердий сир, скріншот: Minfin

Нагадаємо, борщу багато не буває: супермаркети порадували цінниками на деякі продукти для блюда.

Раніше повідомлялося, сезон консервів та консервації в супермаркетах: скільки доведеться віддати за кабачкову ікру, шпроти та огірки у листопаді.

Також, цінники впали до 12 грн за кіло: супермаркети порадували цінами на томати, цибулю та часник.