Трапляються ситуації, коли в клієнтів банку несподівано зникають гроші з рахунків. Але як виявилося на банківську карту можуть й помилково "надійти" чималі кошти.

Один з клієнтів банку "Пумб" стверджує, що листопада поповнював свою карту на 400 гривень, але перевести на свій вклад кошти вже не зміг. Як виявилося згодом, що Департамент фінансового моніторингу АТ "ПУМБ" заблокував картковий рахунок чоловіка. Щоб вияснити чому це сталося, він звернувся до найближчого відділення.

Банк "ПУМБ", скріншот: YouTube
Банк "ПУМБ", скріншот: YouTube

Те, що сталося далі вразило чоловіка ще більше. Як виявилося, картку заблокували через значні надходження в сумі майже три мільйони гривень. Але клієнт банку запевняє, що за все своє життя він стільки не заробив та не розуміє звідки Департамент взяв такі цифри.

" Я був шокований даною сумою, адже за все життя стільки не заробив, та ніколи не тримав на рахунках за роки обслуговування в АТ "ПУМБ" подібну суму" розповідає чоловік

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Звідки взялася сума в 2 899 308 грн не розуміють й працівники банку. Але вони пообіцяли з'ясувати всі подробиці та зателефонувати чоловіку з поясненнями. Окрім цього клієнт "ПУМБ" надіслав звернення на пошту фінансової установи, після чого йому сказали очікувати відповідь протягом 5 днів.

Відгук про банк Пумб. Фото: скрін Мінфін
Відгук про банк Пумб. Фото: скрін Мінфін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк роздасть подарунки на випадок блекаутів: як отримати

Раніше портал Знай інформував, ПриватБанк блокує картки за грошові перекази: навіть допомагати рідним небезпечно

Також наш портал повідомляв, перекази між картками можуть привернути увагу податкової: які ліміти краще не перевищувати