Повномасштабна війна триває, як і опалювальний сезон в Україні, десь уже місяць, десь лише кілька днів.

Ворог поки що не застосовував торішню тактику масових ракетних та дронових атак щодо критичної інфраструктури. Хоча щодня випускає нашою територією кілька повітряних цілей.

Відключення електроенергії. Фото: скрін youtube
Відключення електроенергії. Фото: скрін youtube

Окупанти, мабуть, чекають, поки в нас остаточно похолодає, щоб зламати нас психічно. Однак, як торік, так і зараз, у них нічого не вийде. Хоча нас і готують до того, що поточна зима буде ще складнішою за попередню. Не виключено, що ми знову житимемо в умовах віялових відключень електроенергії.

Одне з міст України вже змушене вдатися до такого кроку, що не пов'язане з воєнними діями. На сайті міськради Рівного заявили про необхідність вимикати світло з 13 листопада. Це рішення заплановане раніше через виконання робіт з обслуговування електромереж, щоб нібито підвищити надійність електропостачання протягом наступних місяців.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Відключення світла торкнуться жителів міста Рівного", – йдеться у повідомленні.

Електроенергія Фото: скрін youtube
Електроенергія Фото: скрін youtube

Незрозуміло для українців лише одне, чому цей процес не можна було провести влітку до холодів. Загалом в Україні ситуація стабільна, хоча в кількох регіонах є сотні знеструмлених населених пунктів. І все через війну.

Нагадаємо, платіжки "з'їдатимуть" менше грошей: в обленерго розповіли, як заощадити

Як повідомляв "Знай.ua", недостатня напруга в мережі: українцям пояснили, як треба діяти

Знай.ua писав, українцям будуть давати воду за графіком: вже не вистачає грошей