Нова ініціатива від ГО "Територія успіху" у співпраці з партнерами покликана допомогти тим українцям, хто потребує дитячого харчування, засобів гігієни та одягу для малюків.

Починаючи з 1 листопада програма надає грошові сертифікати для придбання продуктового та гігієнічного догляду для дітей віком від 0 до 2 років, а також сертифікати на одяг для дітей віком від 0 до 12 років.

Фінанси і діти. Фото: Youtube
Фінанси і діти. Фото: Youtube

Наразі грошові сертифікати доступні для сімей, які набули статусу внутрішньо переміщеного населення та проживають у Кропивницькому. Ця підтримка надається особливо багатодітним сім'ям та тим, хто виховує дітей з інвалідністю.

Мерзнуть руки та ноги. Фото Freepik
Мерзнуть руки та ноги. Фото Freepik

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Для того, щоб скористатися допомогою, потрібно надати такі документи:

  • Оригінал паспорта отримувача допомоги.
  • Свідоцтво про народження дитини.
  • Довідку про ідентифікаційний код дитини.
  • Довідку про ВПО (внутрішнє переміщення осіб).
  • Довідку про інвалідність чи посвідчення багатодітної сім'ї.

Важливо знати, що сертифікат можна скористатися лише один раз, а для отримання сертифікатів можна заповнити форму за наступним посиланням.

Після перевірки даних вашої анкети волонтери гуманітарного центру зв'яжуться з вами та повідомлять, коли потрібно підійти до центру.

Співробітники ГО "Територія успіху" також повідомляють, що з 1 листопада вводять пілотну версію своєї програми та просять стежити за їх оголошеннями.

Центр працює з понеділка по п'ятницю з 11:00 до 14:00 та знаходиться у місті Кропивницький за адресою: пр. Університетський, 8, приміщення студентської їдальні.

Як повідомляв Знай.ua, не пропустіть шансу: українські сім'ї можуть отримати гуманітарні бокси для дітей

Раніше ми писали про те, що 6 етапів, 1200 сімей: як проект "Відновись" від Фонду Вадима Столара вже більше року допомагає українцям, які втратили найближчих.

Також портал Знай.ua писав, що "Yasno" щедро віддячить українцям за оплату комуналки і не тільки: як отримати бонуси