Деякі українські сім'ї можуть отримати продукти та побутові набори у рамках програми допомоги від благодійних фондів GRP HELP та "Парк Перемоги". Хто і як може подати заявку, йдеться на порталі zayava.info.

Програма допомоги, що здійснюється благодійними фондами, спрямована на підтримку сімей військових. Тільки ця категорія може подаватися отримання продуктових, і навіть побутових наборів.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Як отримати допомогу

Сім'ї військових можуть отримати гуманітарну допомогу після заповнення онлайн-форми за цим посиланням.

При реєстрації на допомогу претенденту необхідно вказати особисті дані, контактний номер телефону, хто служить із сім'ї. Також потрібно надати документи, що підтверджують особу, якщо у сім'ї діти чи вагітні.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Видача гуманітарних наборів здійснюється через Нову пошту. Одержувачу необхідно вказати місто, номер відділення пошти для отримання посилки.

Зазначається, що після обробки заявки з одержувачів допомоги може зв'язатися представницький фонд для уточнення додаткових деталей. Після цього набори будуть надіслані на вказану адресу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українським сім'ям допоможуть підготувати дітей до зими: як безкоштовно отримати теплий одяг.

Також наш портал інформував повербанки, ковдри та інші корисні штуки: українцям видають набори на зиму, хто може отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що для українців створили карту з локаціями, де видають гуманітарну допомогу: як скористатися.