Українець поскаржився, що з його картки "Ощадбанку" почали пропадати гроші й операції не відображаються у транзакціях за рахунком. Про це клієнт банку написав на порталі Мінфін.

Клієнт "Ощадбанку" стверджує, що помітив незрозумілі списання по карті, яка відкривалася для можливості зняти депозит через касу. За його словами, транзакції не відображаються, але щомісяця грошей стає менше.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Незрозумілі регулярні списання з картки, які не відображаються в оборотах по карті. "Підчищають" картку, яка відкрита для зняття через касу депозиту десь на 100 грн на місяць. Інших карток у банку немає, відкривалася лише ця "технічна" картка", - поділився клієнт.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Українець обурився, що з початку повномасштабної війни картку сумарно "підчистили" на 25 доларів.

"Розрахунково сумарно 25 доларів зняли комісій за період з 24 лютого 2022 року. "Їжте - не обляпайтеся", але хоч інформацію про свої дії відображайте у виписці, тому що оборотів по карті немає, а грошей все менше", - обурився українець.

Скарга на "Ощадбанк". Фото: скрін Мінфін
Скарга на "Ощадбанк". Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ніколи не відкривайте тут рахунків!": Клієнтка "Ощадбанку" стверджує, що через 7 років після закриття рахунку їй "навішують" борг.

Також наш портал інформував, ПриватБанк готує українцям подарунки під новорічну ялинку: хто може отримати 100 тисяч гривень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, в "Ощадбанку" вирішили "покарати" українців, які й так втратили свої будинки: "Неможливо відстежити..."