Українці можуть одержати грошову підтримку у розмірі до 45 тисяч гривень. Хто і на яких умовах може отримати виплати, йдеться на сторінці благодійного фонду "Посмішка ЮА" у соціальній мережі Facebook.

Благодійний фонд приймає заявки на участь у конкурсі на здобуття грантів на розвиток власної справи – до 45 тисяч гривень. Претендувати на допомогу можуть внутрішні переселенці, які зареєстровані у Запорізькій області та місцеві жителі.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Умови участі у конкурсі:

  • досвід ведення своєї справи;
  • зареєстрований ФОП/або готовність його відкрити.

Зазначається, що перевагу фонд надаватиме українцям, які належать до вразливих груп населення. Наприклад, більше шансів отримати грант у одиноких матерів чи батьків, багатодітних сімей, сімей, у яких є людина з інвалідністю.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Охочі поборотися за гроші для власної справи мають встигнути подати заявку до 15 листопада 2023 року. Зробити це можна в онлайн-режимі за цим посиланням. Проконсультуватися та дізнатися про всі нюанси програми можна за номером: +38 (050) 460 2240.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, допомога для ВПО: які зміни у виплатах очікують українців до кінця цього року.

Також наш портал інформував, щонайменше 10 800 гривень: українцям зарахують на карти нову допомогу, хто і як може оформити.

Крім того, ми писали, деяким українцям виплатять по 50 тисяч гривень: хто може отримати гроші.