Українцям безкоштовно роздають автономні обігрівачі, які можуть урятувати в зимовий період. Допомогу забезпечує благодійний фонд "Українці". Як подати заявку на обігрівач, розповіли на офіційній сторінці організації в instagram.

Наближається зима, яка може стати складнішою для українського народу, ніж попередня. Втім, громадян активно готують до різних сценаріїв, а найуразливіші категорії отримують допомогу від різних фондів та організацій, а також держави.

Опалювальний сезон. Фото: скрін youtube
Опалювальний сезон. Фото: скрін youtube

Наприклад, мешканці міст Покровськ та Мирноград Донецької області можуть подати заявки на отримання японських автономних обігрівачів-пічок. Прилади працюють на біопаливі чи горючих рідинах нафтової промисловості.

Обігрівачі можуть стати справжнім порятунком, якщо немає ні опалення, ні світла і навіть газу. Пристрої можуть не тільки обігрівати приміщення, але й використовуватись для приготування їжі.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Опалювальний сезон, скріншот: Youtube
Опалювальний сезон, скріншот: Youtube

"Обладнання може бути використане як для обігріву приміщення, так і для приготування їжі під час потенційного настання надзвичайних ситуацій в енергетичній або комунальній сферах", - пояснили у фонді.

Разом з обігрівачами благодійний фонд надає високоякісне пальне для них.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв у теплі, але з порожніми гаманцями: українцям розповіли, що буде з тарифами на опалення.

Також наш портал інформував, українцям дали шанс заощадити до 50% на опаленні: як зменшити суми у платіжках.

Крім того, ми писали, терміново зробіть це доти, доки не відключили опалення: простий варіант спиртового обігрівача своїми руками.