Компанію "Yasno" частенько звинувачують у завищених сумах та несправедливих нарахуваннях у платіжках, проте ситуація, що сталася зі свекром однієї українки, переходить усі кордони. Вона заявила, що на чоловіка після трьох інсультів наїхали колектори через борги за світло.

Про це розповіла Дарія Мірошнік на своїй сторінці у Facebook. Її 73-річний свекра, який пережив три інсульти, почали буквально атакувати колектори через 1300 грн боргу за світло. Так, саме ця сума стала приводом для погроз. Його залякували судом та продажем квартири.

Колектори, скріншот: YouTube
Колектори, скріншот: YouTube

Звичайно, жінка вирішила особисто звернутися до "Yasno" та ДТЕК, щоб розібратися в ситуації, але там її переконали, що компанії не мають до колекторів жодного стосунку.

Після українка з'ясувала скандальні подробиці про те, що компанія все ж таки передає дані боржників, щоб з них вибивали гроші.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Після цього я ще раз набрала колекторів, спираючись на позицію Yasno та ДТЕК. Менеджерка мене запевнила, що компанія Yasno заключила з ними договір на колекторські послуги – тобто, передала усі дані боржника в роботу. Навіть назвала номер договору. Їй було шкода, що в Yasno такі некомпетентні співробітники і ввели мене в оману", - написала вона.

У колекторській конторі жінці сказали, що свекра нібито ніхто не залякував, а просто "інформували про борг". Українка залишилася в повному шоці через те, що таке свавілля відбувається взагалі, а тим більше під час війни.

"Чи законно, що колектори під час війни за замовленням Yasno погрожують людям похилого віку судами та іншими проблемами за борг в 1300 грн? Мені не ясно, як таке взагалі можливо. Це за межею моральних та етичних норм та просто здорового глузду. P.s Квартира не використовується з початку війни", - додала жінка.

Скандал з Yasno, скріншот Facebook
Скандал з Yasno, скріншот Facebook

Скандал з Yasno, скріншот Facebook
Скандал з Yasno, скріншот Facebook

Нагадаємо, українці скаржаться, що "Нафтогаз" вибиває гроші за допомогою шантажу та погроз

Раніше ми писали про те, що "Лохотрон чистої води": абоненти Lifecell скаржаться на дискримінацію у тарифах

Як повідомляв Знай.ua, "Чекати 60 днів": клієнти Monobank не можуть зняти готівку з картки