Мобільний оператор "Київстар" запустив для абонентів новий мегавигідний тарифний план, що включає цілу низку послуг. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

"Київстар" регулярно радує абонентів різними акціями та бонусами, а також намагається пропонувати найвигідніші тарифи. Так, для українців став доступним оновлений тариф "Сила" для тих, хто любить отримувати максимум за мінімальну суму.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Абонплата у новому тарифі становитиме 200 гривень на місяць. За ці гроші абонент отримує низку послуг:

  • Домашній Інтернет на швидкості до 1 Гбіт/с
  • пакет Легкий у Київстар ТБ;
  • 300 хвилин на інші мобільні, міські та за кордон;
  • 50 ГБ мобільного трафіку в Україні та 10 ГБ за кордоном.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Втім, новий вигідний тариф виявився із нюансом. Після переходу на новий тариф абонплата 200 гривень зніматиметься лише перші три місяці.

Тарифи на зв'язок. Фото: скрін сайт "Київстар"
Тарифи на зв'язок. Фото: скрін сайт "Київстар"

Далі вартість буде збільшена до 330 гривень або 500 гривень на місяць, залежно від обраного тарифного плану.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Київстар дарує українцям приємні бонуси: як отримати безкоштовні хвилини та гігабайти.

Також наш портал інформував, абоненти скаржаться, що "Київстар" навмисно "годує" неправдивою інформацією: через помилку послуга буде недоступною.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" обіцяє абонентам крутий подарунок за просте завдання: знадобиться смартфон та хвилина часу.