Українським сім'ям допомагають підготуватися до зими, яка може стати складнішою, ніж попередня. Наприклад, ВПО можуть отримати безкоштовний теплий одяг для дітей. Про це йдеться на facebook-сторінці Миколаївської міської ради.

Внутрішньо переміщені сім'ї, які зареєстровані у Миколаєві, можуть отримати безкоштовний зимовий одяг для дітей до 3 років.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

"Ініціативу реалізує Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ. Видача одягу організована міською радою у районних відділеннях територіального центру соціального обслуговування", - йдеться у повідомленні.

Як отримати теплий одяг?

ВПО можуть особисто звернутися за однією з адрес, залежно від району реєстрації:

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще
  • Заводський район – вул. Ковальська, 83
  • Інгульський район – вул. 12 Поздовжня, 50-А
  • Корабельний район – вул. Металургів, 8/4
  • Центральний район - вул. Шевченка, 19-А

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Для отримання допомоги батьки повинні надати документ, що засвідчує особу, податковий номер та свідоцтво про народження дитини. Видача теплого одягу здійснюється щодня з 9:00 до 16:00, крім вихідних.

Раніше портал Знай повідомляв, повербанки, ковдри та інші корисні штуки: українцям видають набори на зиму, хто може отримати.

Також наш портал інформував, пенсіонерам почали видавати безкоштовні продуктові набори: хто і як може отримати.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, роздадуть продукти і навіть гарячим обідом нагодують: як українцям отримати нову гуманітарну допомогу.