Українцям, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, продовжують допомагати різні організації, у тому числі "Червоний Хрест". На цей раз тим, хто потребує, пропонують безкоштовні продуктові набори і не тільки.
Отримати гуманітарну допомогу від Червоного Хреста можуть переселенці та інші українці з вразливих категорій у Сумській області, в саме - сім'ї загиблих через бойові дії та ті, хто втратив своє житло або якщо воно було пошкоджене внаслідок війни.

Біженці. Фото: скрін youtube
Біженці. Фото: скрін youtube

Яку саме допомогу пропонують в організації:
  • безкоштовні продуктові набори
  • засоби гігієни
  • набори посуду
  • теплі ковдри

Щоб оформити заявку, українським сім'ям із категорії вразливості потрібно заповнити стандартну онлайн-форму за цим посиланням. Однак є важлива умова – допомогу видадуть лише тим, хто раніше не отримував жодної підтримки від Червоного Хреста. Реєстрацію для зотримання гуманітарки поновлюють з 1 лютого 2023 року.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Коли працівники Червоного Хреста перевірять дані, українцям передзвонять за вказаним у формі номером телефону та призначать дату для надання гуманітарної допомоги. Якщо залишилися питання, організація просить задати їх за телефоном: 066 836 46 75.

Раніше ми писали про те, що доведеться обирати одну людину з сім'ї: в Україні запрацювали нові правила для ВПО

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, чоловікові дають, а дружині - ні? Українцям розповіли, як розраховують субсидії подружжю

Також портал Знай.ua писав, що документи українців після перейменування вулиці: у МВС відповіли на поширене запитання