Українці можуть одержати безкоштовні набори медикаментів від благодійної організації "Фонд ПРАВО НА ЖИТТЯ". Деталі розкрили на офіційній сторінці фонду у соціальній мережі Facebook.

Чимало українців опинилися в дуже складній ситуації через російське вторгнення, не маючи коштів на покупку навіть самих базових речей. Цю категорію громадян намагаються максимально підтримувати як різні благодійні організації, так і волонтери та держава.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Так, "Фонд ПРАВО НА ЖИТТЯ" оголосив про видачу безкоштовних медичних препаратів, щоб допомога внутрішньо переміщеним українцям пережити сезон застуд та ГРВІ. Допомога зможуть отримати ВПО, які мешкають у місті Дніпро.

Які медичні засоби можна отримати:

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
  • Ковіфлу;
  • Ібупрофен;
  • Лізиноприл-Н;
  • Амлодипін;
  • Крем для ліктів та колін.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Для отримання безкоштовних медикаментів необхідно заздалегідь заповнити онлайн-форму за цим посиланням. Українців, які справді потребують допомоги, закликають не зволікати, оскільки кількість медикаментів обмежена.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, повербанки, ковдри та інші корисні штуки: українцям видають набори на зиму, хто може отримати.

Також наш портал інформував, надішліть заявку – заберіть на "Новій пошті": українцям видають набори продуктів, побутової хімії та засобів гігієни.

Крім того, ми писали, що пенсіонерам почали видавати безкоштовні продуктові набори: хто і як може отримати.