"Укрзалізниця" є найважливішим та найбільшим перевізником у нашій країні — залізницею користуються мільйони громадян.

Це єдиний доступний спосіб пересування від кінця країни до іншого. Так виходить набагато швидше та дешевше, ніж на автомобілі. На літаку зараз просто не вийде. "УЗ" пропонує більш-менш комфортні умови, але скандалів все одно не завжди вдається уникнути.

Укрзалізниця. Фото з телеграм-каналу Укрзалізниці
Укрзалізниця. Фото з телеграм-каналу Укрзалізниці

Блогер Олександр Рудоманов, на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, повідомив, що пасажири електрички "Конотоп-Фастів" були змушені їхати в тамбурі, хоча квитки були куплені та місця мали бути виділені. Це сталося у понеділок, 6 листопада, вранці. Пасажири просто не дочекалися двох вагонів, без третього та четвертого.

"Тепер їдуть у тамбурах, маючи квитки. Був 1, 2, 5, 6, 7, 8 вагони", - пише блогер.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"Укрзалізниця", фото: Facebook
"Укрзалізниця", фото: Facebook

"Укрзалізниця" встигла відреагувати на цей інцидент, вибачившись перед пасажирами та пообіцявши компенсувати витрати. А все через те, що нібито вагони були відчеплені через несправність колісної пари. Повідомляють і те, що хоч вагони не приїхали, але там ще можна було купити місця за 15-20 хвилин до прибуття поїзда.

Нагадаємо, від "Укрзалізниці" вимагають запровадження "чоловічих купе" - жіночі вагони дискримінують трансгендерів та батьків з дітьми

Як повідомляв "Знай.ua", здорові юнаки влаштували махач прямо в електричці під Львовом: "А що вже перемога?"

Знай.ua писав, поїзд прибув у комендантську годину: як українцям дістатися додому без проблем із законом