Українці часто знімають готівку на касах магазинів, адже завдяки цій функції не доводиться шукати найближчий банкомат і стояти у зайвій черзі. Тепер за користування цією послугою ще можна отримати приємні бонуси від "ПриватБанку".

Кешбек у вигляді бонусу отримають учасники акції, які скористаються в листопаді послугою зняття готівки на касі. Акція діє до 30 листопада включно.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Власники карток Mastercard від ПриватБанку (для виплат, Універсальна або Універсальна Gold, преміальні картки) зможуть отримати 50 гривень на свій рахунок після закінчення акції. Про це повідомили на сторінці "ПриватБанку" у Facebook, а з деталями акції можна ознайомитись за посиланням.

"Купуйте товари від 100 гривень у торгових точках, що підключені до сервісу, та знімайте готівку до 6000 гривень одразу на касі під час оплати", - розповіли у банку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пост ПриватБанку, скріншот
Пост ПриватБанку, скріншот

Головний нюанс у тому, що касира потрібно попередити про бажання зняти гроші на касі, які потім автоматично спишуть із банківської картки. Послуга доступна в мережі "Сільпо", "Фора", "Варус". Усього готівку можна зняти у понад 200 000 торгових точок по Україні.

Раніше ми писали про те, що не застрахований ні Приват, ні Моно: українців попередили про крадіжку карток банкоматом

Як повідомляв Знай.ua, готуйтеся вивертати кишені: коли в Україні "відпустять" тарифи на комунальні послуги

Також портал Знай.ua писав, що "Київстар" роздає абонентам знижки на зв'язок, безкоштовний інтернет та інші подарунки: як отримати