Абоненти "Київстар" можуть отримати від мобільного оператора приємні бонуси про оплаті послуг зв'язку. Так, власникам деяких тарифів автоматично подвоять гігабайти інтрнету та хвилини спілкування по Україні.

Про це компанія повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

"Маємо дивовижну суперсилу — подвоювати теплі повідомлення від рідних. Для цього просто оплатіть пакет послуг у тарифі, а ми автоматично подвоїмо ваші гігабайти. Ще і 100 хвилин для спілкування по Україні додамо." - йдеться у повідомленні.

Перелік тарифів, за якими буде діяти акція можна переглянути за посиланням.

Вигідна пропозиція буде діяти до 31 грудня 2023 року включно.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Акційний пакет послуг буде надаватися одразу після оплати тарифу на місяць. Усі невикористані хвилин та анулюються.

Його строк дії завершується одночасно зі строком дії пакета послуг, визначеного умовами тарифу.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Бонусні 100 хвилин діють на інші мобільні та міські номери в межах України.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у "Київстар" з'явилися нові тарифи: що і за які гроші пропонують абонентам.

Також наш портал інформував, абоненти скаржаться, що "Київстар" навмисно "годує" хибною інформацією: через помилку послуга буде недоступною.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, lifecell розповів, як отримати доступ до Netflix, Megogo та AppleTV за мінімальну плату: фільми та серіали без обмежень.