Для всіх наших шанованих читачів, які звертають увагу на новини про штрафи та нові закони від нардепів, є вельми пізнавальний факт. Все ж таки бачили ролики, де американські копи знешкоджують підозрюваних у злочинах за допомогою електрошокерів? Наразі так хочуть робити і в Україні.

Виявляється, що незабаром українським поліцейським можуть надати право застосовувати електрошокери під час затримання.

Про це розповів голова МВС України Ігор Клименко в інтерв'ю одному з українських видань.

Ігор Клименко, facebook.com/mvs.gov.ua
Ігор Клименко, facebook.com/mvs.gov.ua

За словами Міністра, проект відповідного закону вже знаходиться в українському парламенті.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Можливо, його потрібно коригувати, але у зв'язку з агресивними діями деяких наших громадян на дорогах або під час несення служби правоохоронцями все-таки застосування електрошокера не матиме летальних наслідків", - заявив Ігор Клименко.

електрошокер, скрін з відео
електрошокер, скрін з відео

Також міністр нагадав, що при обговоренні цієї ініціативи три роки тому виникла дискусія з приводу людей, які мають металеві елементи в тілі чи інші фізіологічні особливості, які можуть призвести до смерті.

Також глава МВС зазначив, що в обговоренні слід врахувати і думку суспільства. Адже кожен громадянин зацікавлений жити у безпечній країні.

Нагадаємо, штрафують на 340 гривень за пошкодження автомобіля: водіям розповіли чи законні такі дії.

Раніше повідомлялося, що повістку не вручали, але вже погрожують покарати за ухилення: адвокат шокував українців новим підходом ТЦК.

Також, поки штраф не запровадили: у Києві зловили сотню "синіх" першокурсників, які засіли в покинутій будівлі.