Тарифи на газ для населення не змінюватимуться до кінця опалювального сезону. Однак надалі є велика ймовірність підвищення розцінок на блакитне паливо. Як сильно це торкнеться простих українців, розповідається у сюжеті "ГазПравди".

В Україні серйозно постає питання запровадження ринкових цін на газ для населення. Поки що точно невідомо, чи станеться це у 2024 році, але вже зрозуміло, яка категорія українців платитиме за газ набагато більше.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Так, уразливим категоріям населення не варто переживати через можливе зростання тарифів, оскільки їм все має компенсувати субсидія. Найбільш відчутним перегляд цін стане для споживачів, які не належать до категорій пільговиків.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Підняття тарифів мають компенсувати субсидіями. Тобто незахищені верстви населення й надалі матимуть пільги. А не пільговики заплатять уже за ринковою, економічно обґрунтованою ціною. Це не сильно вдарить по їхньому сімейному бюджету. Але натомість стимулюватиме економити за допомогою енергоефективних заходів", - йдеться у сюжеті.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, на скільки можуть зрости тарифи на комуналку в Україні – як раніше не буде.

Також наш портал інформував, на платіжках за газ можна економити: хто може скористатися і як це зробити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "У мене 0, а нарахували 100 грн": "Нафтогаз" малює зайві куби, незважаючи на те, що українці вчасно передають показники.