Для всіх наших повнолітніх читачів, які іноді можуть дозволити собі міцні напої, є дуже важливі новини. Справа в тому, що великі українські супермаркети оновили цінники на горілку, пиво та вино.

Варто одразу наголосити на тому факті, що лідером зі зниження цін на початку листопада виявився "чистий" продукт - горілка.

Про це стало відомо завдяки оперативним даним від аналітиків економічного порталу Minfin.

Супермаркет, фото: Знай.uа
Супермаркет, фото: Знай.uа

Вартість пива

Згідно з відкритою інформацією, станом на 3 листопада ціни на пиво трохи знизилися, якщо порівнювати з цінниками минулого місяця.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Так, пиво бренду "Чернігівське" (світле) 0,5 мл продається у Novus по 28,99 грн., у Metro – 31,21 грн., у Megamarket – 32,60 грн. Середня ціна: 30,93 грн. Середньомісячні ціни у жовтні 2023 року на це ж пиво були такими: 29,20 грн.

Ціни на пиво, скріншот: Minfin
Ціни на пиво, скріншот: Minfin

Вартість вина

Вино Vardiani Піросмані червоне 750 мл, середня ціна на рівні 95,96 грн. Поточні ціни на це вино по різних магазинах: Auchan - 89,00 грн., в Megamarket - 105,90 грн., і в Novus - 92,99 грн.

Ціни на вино, скріншот: Minfin
Ціни на вино, скріншот: Minfin

Вартість горілки

А ось "чистий" продукт за місяць встиг знизитись у ціні. Горілка бренду "Хлібний дар" (класична 500 мл) продається в Auchan - 121,00 грн., Megamarket - 116,10 грн., Metro - 132,73 грн., Novus - 109,00 грн.

Ціни на горілку, скріншот: Minfin
Ціни на горілку, скріншот: Minfin

Нагадаємо, ще й на сало залишиться: українські супермаркети оновили цінники моркви, цибулі та капусти.

Раніше повідомлялося, що українцям обіцяють цінові поліпшення: що може сильно подешевшати вже в першій половині 2024 року.

Також, ціни на свинину та курятину почали падати: скільки коштує у популярних супермаркетах.