Абоненти "Київстар" можуть отримати від мобільного оператора цінний подарунок за виконання простої умови. Що потрібно зробити, йдеться на facebook-сторінці компанії.

Українці до 19 листопада 2023 року можуть взяти участь у новій акції від мобільного оператора та отримати Apple iPhone 14 Pro. Для цього необхідно бути абонентом "Київстар" та виконати просте завдання.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Що потрібно зробити:

  • підключити у додатку "Мій Київстар" послугу "Суперсила Київстар ТВ" (без додаткової плати);
  • підтвердити участь в акції, натиснувши кнопку в програмі.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

"Після цього ви автоматично стаєте учасником розіграшу та отримуєте можливість виграти Apple iPhone 14 Pro. А бонусом іде можливість насолоджуватись цілим морем крутого контенту на Київстар ТБ", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Обов'язкова умова - станом на 22 листопада послуга "Суперсила Київстар ТБ" має бути активною. В іншому випадку, абонент не може брати участь в акції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у "Київстар" з'явилися нові тарифи: що і за які гроші пропонують абонентам.

Також наш портал інформував, абоненти скаржаться, що "Київстар" навмисно "годує" хибною інформацією: через помилку послуга буде недоступною.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, lifecell розповів, як отримати доступ до Netflix, Megogo та AppleTV за мінімальну плату: фільми та серіали без обмежень.