Під час повномасштабної війни, яку розв'язала терористка-росія, українцям пропонують усіляку допомогу від благодійних фондів, держави та волонтерів.

Через кількість пропозицій дуже легко загубитися чи не встигнути у терміни отримання допомоги, тому для українців створили спеціальну інтерактивну карту Ukraine Services Advisor, завдяки якій можна легко дізнатися, де роздають гуманітарку.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Про існування карти нагадали в Мінреінтеграції. Вона доступна за цим посиланням.

"Особливо актуальною вона стала для внутрішньо переміщених осіб. На карті вказані центри як міжнародних, так і вітчизняних організацій", - додали у відомстві.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Українці можуть скористатися фільтром, щоб полегшити та звузити пошук локацій, де видають гуманітарну допомогу. Там зазначається організація, область, район, громада та населений пункт.

Натиснувши на конкретну локацію, можна дізнатися про графік роботи організації, її контактний номер та точну адресу, конкретний вид допомоги, критерії для одержувачів та іншу інформацію. Все дуже доступно та просто.

Карта Ukraine Services Advisor, скріншот
Карта Ukraine Services Advisor, скріншот

Раніше ми писали про те, що українці зможуть оформити нові виплати з 1 січня 2024 року: хто в списку щасливчиків. Зеленський уже підписав відповідний законопроект.

Як повідомляв Знай.ua, можуть піти на зниження? Глава "Нафтогазу" зробив заяву про тарифи на блакитне паливо

Також портал Знай.ua писав, що по 6660 на кожного члена сім'ї: нова грошова допомога для мешканців трьох областей