В українських супермаркетах дуже активними темпами зростають ціни на деякі м'ясні товари. Наприклад, виріс цінник на ковбаски, деякі сардельки та сосиски. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Ціни на супермаркетах продовжують повзти нагору і деякі продукти вже стали для українців фактично недозволеною розкішшю. Зокрема, це стосується м'ясної продукції.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Сосиски

Сосиски "Бащинський філейні" в середньому коштуватимуть українцям 215,86 гривні за кілограм. Цінники на товар варіюються від 169,00 до 238,90 гривні за кіло в залежності від торгової мережі. Варто зазначити, що у вересні середня вартість товару сягала 215,44 гривні за кіло.

Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Ковбаски

Ковбаски "Алан мисливські напівкопчені" дорожчають стрімкішими темпами. Середній цінник на продукт злетів із 523,39 до 552,02 гривні за кілограм. Вартість супермаркетів коливається в межах 511,87-594,30 гривні за кіло.

Ціни на ковбаски. Фото: скрін Мінфін
Ціни на ковбаски. Фото: скрін Мінфін

Сардельки

Сардельки торгової марки "Ятрань" обійдуться в середньому в 120,66 гривні за кіло замість 116,86 гривні. Ціни на продукт утримуються в межах 111,19-134,90 гривні за кіло.

Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що буде з цінами на продукти до Нового року: експерти попередили українців.

Також наш портал інформував, скупитися "по дрібниці" та розоритися: супермаркети переписали ціни на популярні соуси та спеції.

Крім того, ми писали, макарони, рис та сосиски влетять українцям у копієчку: скільки коштують популярні продукти.