Росія готуватися до нових масованих обстрілів дронами та ракетами по території України. Українські сили ППО готові до будь-якої загрози та у будь-якому випадку будуть захищати наше небо.

Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

ЗСУ, скріншот: Youtube
ЗСУ, скріншот: Youtube

"Ми не те, що готуємося - ми готові. Тому що 24/7 - це звична робота Повітряних сил впродовж всієї війни. Тут без варіантів, мусимо очікувати в будь-який момент загрози, будь-яку повітряну ціль", - сказав він.

Ігнат розповідає, що після попередніх масованих ударів дронами та ракетами, зараз активність окупантів стала на паузу для того, щоб накопичити свої ресурси для майбутньої потужної атаки.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Крилаті ракети Х-55. Фото: Схеми
Крилаті ракети Х-55. Фото: Схеми

"Були паузи у них, бо не безкінечні боєприпаси, не безкінечні ракети. Тому вони прекрасно розуміють і завдають таких поодиноких ударів. Вчора "Іскандери", а сьогодні Х-59", - пояснив речник.

Тож військове керівництво країни не виключає, що окупанти можуть повторити історію минулого року та будуть намагатися залишити нас без світла і цього опалювального сезону.

Ракета Х-101. Фото: скриншот Youtube
Ракета Х-101. Фото: скриншот Youtube

Не зважаючи на те, що багато аналітиків та експертів заявлють про те. що цієї осені та зими росіянам не вдасться нас занурити у темряву, краще підготуватись до непередбачуваних ситуацій та запастися водою, їжею довгого зберігання, джерелами альтернативного живлення та теплими речами.

Нагадаємо, портал Знай інформував, росіяни коплять ракети та готуються до масових ударів: в ГУР позбавили українців надії на світ, але гірше ніж у 2022 не буде

Раніше на порталі Знай повідомлялося, взимку росія атакує Україну новими ракетами - британська розвідка

Також, наш портал інформував, війна не буде тривати довго: Буданов назвав причину