Українців попереджають про аварійні відключення світла. Обмеження в подачі електроенергії поки що не глобальні та стосуються споживачів окремих населених пунктів. Деталі оприлюднили facebook-сторінку АТ "Житомиробленерго".

Енергетики попереджають українців про аварійні відключення електроенергії. Проблеми зі світлом можуть мати споживачі з Житомирської області через складні погодні умови.

Відімкнення електроенергії, скріншот з відео
Відімкнення електроенергії, скріншот з відео

Зазначається, що сильні пориви вітру спричинили відключення в електромережах і частина жителів залишилася без світла. Аварійні бригади вже працюють над розв'язанням проблеми.

Слід зазначити, що складні метеоумови спостерігаються і в інших регіонах України, тому не виключені аварійні ситуації та відключення для споживачів із багатьох інших населених пунктів.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Відновлення енергосистеми. Фото: скрін youtube
Відновлення енергосистеми. Фото: скрін youtube

"Застерігаємо, не наближайтесь до провисаючих проводів та проводів, що лежать на землі, на відстань, меншу 8 метрів – щоб не наражати себе на небезпеку ураження електричним струмом", - нагадують енергетики.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зламався лічильник або зникло світло: у YASNO дали інструкцію на випадок непередбачених ситуацій.

Також наш портал інформував, "Атаки ще не почалися, а світла вже немає": українці страждають через відключення електроенергії.

Крім того, ми писали, перестрахують у блекаут: у Нафтогазі розповіли, як вибрати зарядну станцію, яка не зіпсує вам техніку.