Споживачі мають встигнути передати важливу інформацію до кінця жовтня, інакше існує ризик переплатити за комунальні послуги. Про це йдеться на facebook-сторінці Комунального концерну "Центр комунального сервісу".

Українців попереджають, що спливає термін передачі показників квартирних лічильників. До кінця жовтня потрібно встигнути передати інформацію про обсяги спожитої води та теплової енергії. У разі прострочення можуть прийти некоректні рахунки.

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

"Для проведення коректних нарахувань за спожиті комунальні послуги, показання квартирних лічильників води та теплової енергії потрібно передати до кінця жовтня", – попередили споживачів.

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube
Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Комунальники закликають не відкладати передачу показників на останній день місяця. Також нагадують, що передавати показники необхідно споживачам, у квартирі яких встановлено бойлер або якщо вони тимчасово не проживають за адресою. Це необхідно робити, навіть якщо показники лічильників не змінилися.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, двозонний чи тризонний: енергетики пояснили, який електролічильник допоможе заощадити більше.

Також наш портал інформував, гаряча вода, опалення та газ: скільки українцям доведеться платити за комуналку у листопаді 2023 року.

Крім того, ми писали, "У жодній країні світу немає": українці дико обурюються через дві платіжки, але "Нафтогаз" вмиває руки.